AKSARAY / MERKEZ - 15 Temmuz Ortaokulu

15 Temmuz Ortaokulu

Adres
KÜÇÜK BÖLCEK MAH. 2647 SK. 15 TEMMUZ ORTAOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Başarı bizde alışkanlıktır’ sloganımız olsun. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun. Her öğretmen öğrencileşsin, her öğrenci de öğretmenleşsin. Sevgi rehberimiz, akıl pusulamız olsun Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim en önemsenen kavramlarımız olsun. Okul ortamında “ kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkemiz olsun. Okulumuzda hiçbir gün diğer güne eşit olmasın. Velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projelere destek versin.
Misyon
Atatürk’ün işaret ettiği medeniyet yolunda okul olarak yürümek, Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi maksimum düzeyde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot ve tekniklerini uygulamak, Kendimizi bilimin ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren lokomotif olarak yetiştirmek, her gün daha ileriye ve güzele koşmak, işbirliği içinde amacı iyi ve başarılı insan yetiştirmek. Okulumuzda bir değişim yaratmak ve sorunlar çıkmadan çözüm yolları üreterek ülkesinin ve milletinin hizmetinde olmayı görev edinmiş kurumsal yapıya sahip bir okul olmak. Değerlendirmelerimizde ölçme tekniklerinin en çağdaş yöntemlerini kullanarak, insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek.
Kütüphane Kitap Sayısı :2020
Yok.
Ulaşım
Çarşı merkezinden sanayi-araştırma hastanesi dolmuşlarına binilerek 5 dakikada okulumuza ulaşabilirsiniz.
İl merkezi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri